Degussa guldbarre 1oz (Pre-owned)

11.657,46DKK

Vi køber tilbage til 10.512,70 DKK

  • AntalPris pr. stk.
  • 3+11.613,26 DKK
  • 5+11.558,01 DKK
  • 10+11.491,71 DKK

Pre-owned Degussa Gulbarre på 1oz med en renhed på 999,9promille (99,99%).

Guldbarren er standset og forseglet med certificeret guldbar nummer, som stemmer overens med nummeret på baren.

Pre-owned betyder i bogstaveligste forstand før-ejet og der er med andre ord tale om produkter, som har været ejet af en anden før dig.

Bemærk, at investeringsguld med en renhed over 900 promille er fritaget for moms iht. Momsloven § 73, stk. 1.

Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 600 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Rødovre

Denne Degussa 1oz guldbar er standset, hvilket betyder at den er forseglet og pakket ind i plastik og er i et kreditkort format. Alle guldbarre er stemplet med hver deres bar nummer, som er er registreret hos Degussa og er LBMA godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

Degussa er kendt for sine kvalitets gulbarrer, som leveres i alle størrelser. Alle barerne stemples med det anerkendte stempel Degussalødigheden, vægten i gram og et unikt bar nummer.

Degussa er LBMA godkendt og er et certificerede medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Koncernen holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

LBMA godkendelse – En guldvejlednings mekanisme hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, der ikke stammer fra konflikt områder eller misbrug af menneskerettigheder.

Pre-owned betyder i bogstaveligste forstand før-ejet og der er med andre ord tale om produkter, som har været ejet af en anden før dig.

Guld og sølv produkterne har dermed været ejet tidligere og anses rent momsteknisk ”brugte” uanset om de har været anvendt eller ej. Derfor er vi blevet pålagt, at bruge det man hos SKAT kalder brugtmomsordningen (ikke gældende for investeringsguld), hvilket betyder, at vi ikke har almindeligt momsfradrag for vores indkøb af varer og der pålægges dermed heller ikke salgsmoms, når du køber produkter der er Pre-owned køber hos os.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

31,1g

Karat

24 Karat

Renhed

999,9 promille (99,99%)

Producent

Degussa