Philoro guldbarre 1g

503,17DKK

Vi køber tilbage til 337,12 DKK

  • AntalPris pr. stk.
  • 3+492,76 DKK
  • 5+485,82 DKK
  • 10+478,88 DKK

Philoro Gulbarre på 1g med en renhed på 999,9promille (99,99%) fra Østrig.

Guldbarren er standset og forseglet med certificeret guldbar nummer, som stemmer overens med nummeret på baren.

Bemærk, at investeringsguld med en renhed over 900 promille er fritaget for moms iht. Momsloven § 73, stk. 1.

 

16 på lager

Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 600 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Rødovre

Denne Philoro 1g guldbar er standset, hvilket betyder at den er forseglet og pakket ind i plastik og er i et kreditkort format. Alle guldbarre er stemplet med hver deres bar nummer, som er er registreret hos Philoro og er LBMA godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

 

Philoro er et stort anerkendt firma der blev opført i Østrig og opererer i dag i Østrig, Tyskland, Liechtenstein, og Ungarn, og handler idag med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. De er en af de førende handelsfirmaer indenfor ædelmetaller, og er kendt for at bearbejde alle former for ædelmetaller til forskellige industrier.

Philoro er kendt for sine kvalitets gulbarrer, som leveres i alle størrelser. Alle barerne stemples med det anerkendte stempel Philorolødigheden, vægten i gram og et unikt bar nummer.

Philoro er LBMA godkendt og er et certificerede medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Koncernen holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Philoro, og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

LBMA godkendelse – En guldvejlednings mekanisme hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, der ikke stammer fra konflikt områder eller misbrug af menneskerettigheder.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

1g

Karat

24 Karat

Renhed

999,9 promille (99,99%)

Producent

Philoro