fbpx

Saint Helena møntbar 250 g sølvbar (2021)

2.276,06DKK

Saint Helena møntbar 250g sølvbar – 2021

En flot sølvbar, som er dedikeret til British East India Company, som blev grundlagt efter et charter fra dronning Elizabeth II, der gav en gruppe velhavende britiske købmænd eneret til at drive al handel i Indien i 15 år.

Bemærk, at investeringssølv er momspligtigt og at prisen er inklusiv moms.

Leveringen sker efter tilgængelighed.

2 på lager

Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 750 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Saint Helena møntbar 250 g sølvbar (2021)

Historie og Baggrund

Saint Helenas spændende baggrund stammer tilbage fra 1600-tallet. British East India Company blev grundlagt efter et charter fra dronning Elizabeth II, der gav en gruppe velhavende britiske købmænd eneret til at drive al handel i Indien i 15 år.  Senere blev der givet mange flere rettigheder til denne gruppe, som styrkede gruppens magtposition i international handel. St. Helena er en sydlig Stillehavs ø, som også blev besat af British India Company i 1659, hvorefter det blev deres ejendom.

Design
I det 18. århundrede blev det hjerteformede skilt skabt, som ses på baren. I hjertet ses initialerne EIC, som er fra East Indian Company. Vi ser ligeledes et sejlskib fra East India Company på det barske hav, med deres skilt på sejlene. De mange streger i baggrunden angiver verdenskortets længde- og breddegrad. På barrens motiv side står ”THE EAST INDIA COMPANY – LONDON”.

På værdisiden ser vi et portræt af den daværende dronning Elizabeth II, vi ser teksten ”ST HELENA”, den pålydende værdi ”10 pund”, udgivelsesåret ”2021” og vægten samt finheden ”250g – FINE SILVER 999”. Nederst på barren står ”HM QUEEN ELIZABETH II”. HM står for Hendes Majestæt.

Få hjælp

Ud over Saint Helena tilbyder vi et fint udvalg af sølvbarre fra rundt omkring i verden. Vi garanterer altid kvalitet hos Sero Guld, og står gerne til rådighed og vejleder gerne ved spørgsmål.

Book en konsultation

Yderligere information

Renhed

0,999

Vægt

250g

Årstal

2021

Producent

USA