fbpx

Umicore guldbarre 1000g

414.276,74DKK

Vi køber tilbage til 391.164,65 DKK

  • AntalPris pr. stk.
  • 2+413.652,28 DKK
  • 4+413.203,07 DKK

Umicore Gulbarre på 1000g (flad) med en renhed på 999,9promille (99,99%) fra Belgien.

Guldbarren er støbt og der medfølger et certifikat med guldbar nummer, som stemmer overens med nummeret på baren.

Bemærk, at investeringsguld med en renhed over 900 promille er fritaget for moms iht. Momsloven § 73, stk. 1.

Tilgængelig på restordre

Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

100% forsikret forsendelse

Z

Gratis fragt v. køb over 5.000 kr.

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 950 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Cast (Støbt):

Denne Umicore guldbar er støbt, hvilket betyder at den er støbt i Umicores barforme i rå form. Alle gulbarre er stemplet med hver deres bar nummer, som er er registreret hos Umicore og er LBMA godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

Umicore:

Umicore er et stort anerkendt firma der blev opført i 1805 ved grænsen mellem Belgien og Tyskland, og handler idag med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. De er en af de førende raffinaderier, og er kendt for at bearbejde alle former for metaller til forskellige industrier.

Umicore har hjemland i Belgien og har datterselskaber rundt omkring i verden og er kendt for sine kvalitets gulbarrer, som leveres i alle størrelser. Alle barerne stemples med det anerkendte stempel Umicore, lødigheden, vægten i gram og et unikt bar nummer.

Umicore er LBMA godkendt og er et certificerede medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Koncernen holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Umicore, og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

LBMA godkendelse – En guldvejlednings mekanisme hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, der ikke stammer fra konflikt områder eller misbrug af menneskerettigheder.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

1000 gram

Karat

24

Renhed

999,9 promille (99,99%)

Dimensioner

107mm x 44mm x 13mm

Producent

Umicore