fbpx

Valcambi Armillary 1 oz guldmønt

14.408,91DKK

Vi køber tilbage til 12.993,96 DKK

Valcambi Armillary 1 oz guldmønt

Dette innovative investeringsprodukt kan noget helt særligt, det kan deles i fire guldringe, som har forskellige størrelser. En unik guldmønt.

Guldmønten har en finhed på 999,9 og vejer 31,1 gram.

Levering sker efter tilgængelighed.

Bemærk, at investeringsguld med en renhed over 900 promille er fritaget for moms iht. Momsloven § 73, stk. 1.

2 på lager

Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

100% forsikret forsendelse

Z

Gratis fragt v. køb over 5.000 kr.

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 950 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Valcambi Armillary 1 oz guldmønt

Denne unikke Valcambi Armillary 1oz guldmønt kan noget helt særligt, den kan deles. Dette er den første delbare guldmønt, som har fire guldringe i forskellige størrelser. Trods de fire forskellige ring-størrelser, passer ringene helt perfekt sammen. Hver af ringene er af ¼ oz, og snor sig til en smuk kugleform, der ligner en armilla kugle.

Denne unikke guldmønt er blevet formet af Valcambi i Schweiz. Guldmønten er et officielt betalingsmiddel på Cook-øerne. Sådanne mønter bruges meget i smykkeindustrien i Sydhavet og i Asien.

Valcambi

Raffinaderiet Valcambi stammer tilbage fra 1961, som startede som et raffinaderi med ædle metaller. Navnet Valcambi stammer fra Valori og Cambi. Hovedkvarteret ligger placeret i det sydøstlige Balerna i Schweiz.

I 1968 købte credit Suisse Valcambi, som blev vejen til succes. I 2001 blev valcambi solgt til European Gold Raffinaderier, som senere blev solgt til Global Gold Raffinaderier Ltd, et selskab, som tilhører REL Singapore PTE Ltd i Singapore (95%) og Rajesh Exports Limited i Bangalore, Indien (5%). I dag er det fuldt ejet af Global Gold Raffinaderiet Ltd, som er stiftet i Schweiz.

Vi er stolte af at kunne tilbyde Valcambi barrer, hvor vi tilbyder vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

Få hjælp

Ud over Valcambi Armillary 1oz guldmønt tilbyder vi et fint udvalg af guldbarrer fra rundt omkring i verden. Vi garanterer altid kvalitet hos Sero Guld, og står gerne til rådighed og vejleder gerne ved spørgsmål.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

31,1 gram

Karat

24

Renhed

999,9 promille (99,99%)

Producent

Valcambi Suisse