fbpx

SALG AF GULD TIL DEN HØJESTE PRIS

Guldprisen sætter rekord

Guldpriserne er i øjeblikket på de højeste niveauer siden 2013. Derfor har du lige nu en gylden mulighed for at sælge guldbarrer til de højeste priser i 7 år.

Hos Sero Guld opkøber vi guldbarrer til de højeste guld dagspriser, så kontakt os for en snak om at sælge guldbarrer, hvis du ligger inde med en guldbarre, som du gerne vil sælge for en yderst favorabel pris.

Guldpriser

Guldpriser varierer og afhænger af verdensmarkedet. Hos Sero Guld får du altid markedets højeste priser på salg af guld og sølv. Vores priser følger den internationale prisudvikling og ændrer sig derfor dagligt. Så ligger du inde med gammelt guld og sølv i skuffen, som du aldrig kommer til at bruge mere, får du mest for det, hvis du sælger det til os.

AKTUELLE GULDPRISER & SØLVPRISER

Ved større mængder gives en højere pris

Dagens Priser Finhed ‰ Gram pris
8 karat 333 ‰ 122.30 DKK
14 karat 585 ‰ 214.30 DKK
18 karat 750 ‰ 274.20 DKK
21 karat 875 ‰ 313.30 DKK
21,6 karat 900 ‰ 324.30 DKK
22 karat 916 ‰ 330.20 DKK
24 karat 999 ‰ 376.50 DKK
Guldbarre 999,9 ‰ 390.79 DKK
 
Sølv – 3 tårnet 830 ‰ 3.20 DKK
Sølv – sterling 925 ‰ 3.65 DKK
Sølv – finsølv 999 ‰ 4.08 DKK
Sølvbarre 999,9 ‰ 5.35 DKK
Pletsølv 20 kr/kg
 
Platin 178.00 DKK
Palladium 330.00 DKK

Når du skal sælge guld eller sølv, er det en god ide at holde øje med prisudviklingen på verdensmarkedet og slå til på et tidspunkt, hvor priserne er på vej op. Du kan følge med i prisudviklingen på graferne herunder, som viser udviklingen på de internationale guldpriser og sølvpriser hen over den seneste uge. Klikker du på graferne, får du adgang til endnu mere detaljerede oplysninger og de seneste nyheder på markedet.

Beregn din pris

Beregn guld- eller sølvpris - Copy 1

  • Kontakt os

Vores kunder siger

Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

Guldprisen over de sidste 10 år

Gold Chart 10 years

Verdensmarkedsprisen på guld

guldpriser

Verdensmarkedsprisen på sølv

sølvpriser

Vi giver prisgaranti på vores guldpriser

Når du sælger dit gamle guld til Sero Guld, skal du have de bedste guldpriser. Vi udregner købsprisen på dagsplan baseret på handelspriserne på børsen. Det giver dig den mest ærlige pris på markedet og vi har ingen skjulte gebyrer. Det er udelukkende kvaliteten af og vægten på dit guld eller sølv, der afgør, hvor meget du får for det.

Brug prisberegneren her på siden, angiv vægten og karaten på dit guld og se, hvor meget du kan forvente at få for guldet – og sammenlign så med priserne på andre opkøbssites på nettet. Den pris vi giver, vil være markedets højeste priser på dit gamle guld og sølv. Skulle du mod forventning finde en anden dansk opkøber, der giver en højere købspris på købsdagen, matcher vi naturligvis den pågældende pris – uden diskussion.
Du kan her se en video om Sero Guld, og vi håber det giver et godt indblik i vores måde, at vurdere guld og tage alle kunders bekymringer og vurderinger meget seriøst.

Hvorfor du skal sælge til os og ikke den lokale guldsmed

Når du vil sælge dit gamle guld og sølv, virker det måske både mere sikkert og nærliggende, at tage hen til den nærmeste guldsmed og få en vurdering på prisen af for eksempel dine gamle arvestykker.

Her vil du dog oftest få tilbudt en lavere guldpris, da guldsmeden selv videresælger gammelt guld til opkøbere som os. For det er de færreste guldsmede, der har egen produktion af smykker i dag. De fleste sælger primært færdige smykkeserier og har ikke et eget værksted, der kan bruge guldet.

Så sælger du til den lokale guldsmed, skal guldsmeden også tjene på guldet. Når du handler direkte med os, skærer du mellemleddene fra, der altid vil tage en provision, og du får derfor den bedste pris for dit guld,  når du handler direkte med Sero Guld.

Guld og sølv er en investering

Når du skal sælge dit gamle guld og sølv, skal du se på det som en investering. Det kan være gamle arvestykker, som du alligevel aldrig kommer til at gå med eller gamle ødelagte smykker, du sælger. Det er en investering på lige fod med aktier og obligationer, som du sælger for at veksle dem til kontanter.

Vi køber alt uanset størrelse og stand. For os er det udelukkende værdien af den kvalitet guld eller sølv, som indgår i de pågældende objekter, der har interesse. Derfor er det ikke nogen god ide, at sælge for eksempel en diamantring til os. Vi giver dig kun penge for guldet eller sølvet. Stenen har vi ingen interesse i.

Sådan får du vurderet dit guld

Når du skal sælge dit guld, er det kvaliteten og mængden af guldet samt dagsprisen på det internationale guldmarked, der afgør hvor meget du får for guldet.

Derfor skal vi først vurdere dit gamle guld og sølv, før vi kan give dig en pris. Det kan du gøre på flere måder:

  • Send dit gamle guld med posten, ved at følge denne vejledning i at indsende guld og sølv med posten.
  • Du ringer til os og aftaler, hvornår du kan komme forbi vores kontor i Valby.
  • Du ringer til os og aftaler, hvornår vi kan komme ud på et hjemmebesøg, hvis det passer dig bedre.

Vi analyserer dit guld med en ved hjælp af en syretest. Syretesten foretages kun, hvis vi ikke kan finde en indikation af kvaliteten på guldet på anden måde. Syretesten foretages på et lille område af guldet, der ikke kan ses i hverdagen, og så kan vi derved forholde dit guld til de nuværende guldpriser.

Baseret på vores test giver vi dig et tilbud, der svarer til guldprisen på salgstidspunktet. Accepterer du tilbuddet, overfører vi pengene på stedet til din bankkonto. Først derefter overdrager du guldet til os.

Vi tager ikke noget for vurderingen, ligesom vi ikke han nogle andre skjulte gebyrer. Alt hos Seroguld foregår åbent og ærligt. Vi går op i at give vores kunder en god og seriøs oplevelse hele vejen igennem processen fra vurdering og til udbetaling af pengene.

Du kan læse mere om at sælge dit gamle guld til os her, og igen vi hjælper dig med at finde de bedste guldpriser!

Vi køber også sølv, sølvsmykker, bestik og korpus

Udover guld køber vi alle former for sølv. Vi køber både stemplet og ustemplet sølv. Vi udfører nemlig altid en test på de indleverede materialer med syre, før vi afgiver et bindende tilbud på dit gamle sølv.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at adskille for eksempel stålblade på knive med sølvskæfter, inden vi kan give den endelige pris på sølvdelen af kniven. Her kan vi dog give dig en skønsmæssig vurdering, inden du vælger at sælge kniven. Kun hvis du tilfreds med den skønsmæssige vurdering, skilles kniven ad – eller hvad der nu er tale om – før vi foretager den endelige vejning af sølvdelen for at bestemme den faktiske pris.

Du kan læse mere om at sælge sølv til os her.

Du og dit gamle guld er i trygge hænder hos Sero Guld

Vi omsmelter alt det gamle guld, vi køber fra dig – uanset brugsværdien. Hos os er du i trygge hænder og får et overblik over transaktionen, hvilket du nok ikke ville opleve hvis du satte det til salg på en netauktion. Når du sælger hos Sero Guld handler det om guldpriser og mere end det. Det handler også om at give dig som sælger den bedst mulige pris samtidig med du får den bedst mulige oplevelse ved at være hos os.

 

Guldpriser - seroguld

Vi går op i at give dig den bedste kundeoplevelse hele vejen – og derfor er diskretion en naturlig selvfølge. Så kom trygt til os og få en vurdering af dit gamle guld og sølv.

Kontakt os i dag og aftal tid til en vurdering

Kontakt os i dag enten pr. telefon 22 25 55 04 eller mail info@seroguld.dk. Vi har meget fleksible åbningstider og kommer som sagt også gerne på hjemmebesøg hos dig. Du kan også vælge at indsende dit guld med posten. Men husk at tjekke den øjeblikkelige udvikling i guldprisen før du ringer eller indsender dit guld til vurdering!

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser.
Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Salg af ædelmetaller

Får jeg en bedre grampris hvis jeg har en større mængde?

Vi vurderer hvor meget du har, og har du en stor nok mængde, får du en højere pris for dit guld, sølv, palladium og platin.

Får jeg mere for et ædelmetal i barform?

Ja, du får en pris, som er meget tæt på verdensmarkedsprisen ved salg af barrer.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 22255504.

Hvordan måles ædelmetallers vægt og renhed?

Vi vejer ædelmetallernes nøjagtige vægt med en høj præcisions vægt, som vejer ned til 2 decimaler, samt syre-tester ved behov. I de fleste tilfælde står der stempler i ædelmetallerne.

Vi gør ligeledes også brug af vores x-ray maskine, som giver et præcist indhold af ædelmetallets renhed. Du er derfor garanteret den helt nøjagtige vægt samt renhed hos os.

Hvordan foregår afregningen?

Ved salg af guld, sølv, palladium eller platin, overfører vi altid dine penge på din konto med det samme, som en straksoverførsel. Du kan derfor altid se dine penge på din konto inden du forlader os.

Du har også mulighed for at få dem kontant, dog max op til 8.000 kr.

Kan jeg få en bedre pris andre steder?

Sero Guld vil være de bedste på markedet med de bedste priser, finder du dog en bedre pris et andet sted, matcher vi det med glæde.

Du er derfor altid sikret den bedste pris hos os.

Kan jeg aflyse min aftale?

Har du lavet en aftale med os, er det vigtigt du ringer i god tid og aflyser din tid, så en anden kunde kan få glæde af tiden.

Ska jeg pudse mit sølv inden salget?

Nej, dette er ikke et krav, da det bliver smeltet om.

Levering og forsikring

Kan jeg sende mine ædelmetaller forsikret til jer?

Du kan trygt sende dine værdier til os. Vi betaler nemlig for fragten og værdisikrer den op til 500.000 kr.

Skulle pakken derfor forsvinde i posten, vil dine værdier være fuldt dækket.

Læs nærmer omkring forsendelse her: Send dit guld sølv til Sero Guld