fbpx

SÆLG DIT GULD TIL DEN HØJESTE PRIS

Guldprisen sætter rekord

Guldpriserne er i øjeblikket på de højeste niveauer siden 2013. Derfor har du lige nu en gylden mulighed for at sælge guldbarrer til de højeste priser i 7 år.

Hos Sero Guld opkøber vi guldbarrer til de højeste guld dagspriser, så kontakt os for en snak om at sælge guldbarrer, hvis du ligger inde med en guldbarre, som du gerne vil sælge for en yderst favorabel pris.

AKTUELLE GULDPRISER & SØLVPRISER

Ved større mængder gives en højere pris

Dagens Priser Finhed ‰ Gram pris
8 karat 333 ‰ 118.20 DKK
14 karat 585 ‰ 207.70 DKK
18 karat 750 ‰ 266.40 DKK
21 karat 875 ‰ 304.80 DKK
21,6 karat 900 ‰ 312.90 DKK
22 karat 916 ‰ 318.50 DKK
24 karat 999 ‰ 362.20 DKK
Guldbar 999,9 ‰ 366.00 DKK
 
Sølv – 3 tårnet 830 ‰ 3.14 DKK
Sølv – sterling 925 ‰ 3.58 DKK
Sølv – finsølv 999 ‰ 4.01 DKK
Sølvbar 999,9 ‰ 4.93 DKK
Pletsølv 20 kr/kg
 
Platin 162.00 DKK
Palladium 300.00 DKK

Beregn din pris

Beregn guld- eller sølvpris - Copy 1

  • Kontakt os

Vores kunder siger

Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

Sælg dit guld og få mere end du tror

Mange mennesker har guldsmykker og andet gammelt guld liggende, uden at de kender værdien af det og dermed ved, hvad det kan indbringe at sælge sit guld. Vi oplever ofte, at vi kan tilbyde en væsentlig højere pris ifm. at sælge guld, end hvad man lige går og tror.

 

Værdien af dit gamle guld falder, så sælg dit guld mens tid er

På grund af krisen og de store usikkerheder omkring verdens økonomiske udvikling, har guldprisen de seneste år været ekstrem høj i forhold til guldprisens historiske niveau. Da verdensøkonomien på det seneste har vist tegn på stabilisering, er guldpriserne så småt ved at falde igen, og vi tror dette fald fortsætter i den kommende tid. Dagens guldpris er dog stadig høj, og for at få den højeste pris for det, er vores anbefaling derfor: sælg dit guld nu!

Få en GRATIS vurdering af dit guld

Prisen på dit guld afhænger af guldets kvalitet, dvs. guldets karat, samt mængden, samt antallet af gram rent guld, dit smykke indeholder. Ofte er guldets renhed opgjort til 8 karat / 33,3% rent guld, 14 karat / 58,5 % rent guld, 18 karat / 75% rent guld, 21 karat / 87,5% rent guld, 21,6 karat / 90% rent guld, 22 karat / 91,6 % rent guld og 24 karat / 99,9% rent guld.

Inden du beslutter dig for at sælge dit gamle guld til Sero Guld, laver vi naturligvis en grundig analyse og vurdering, hvor vi bl.a. måler guldets renhed og kvalitet. Vurderingen er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig, og det står dig selvfølgelig helt frit for, om du efterfølgende vil sælge dit guld. Salget gennemføres kun, når du er 100% tilfreds med prisen, og du kan derfor være helt tryg, når du henvender dig til Sero Guld.

 

Det er nemt, hurtigt og sikkert at sælge sit guld til Sero Guld

Vælger du at sælge dit guld til Sero Guld, ordner vi papirerne med det samme og afregningen sker straks med en bankoverførsel. Vi er naturligvis godkendt af myndighederne til at handle med guld og ædelmetaller, og vores handelsprocedure gør det både nemt og sikkert for dig at handle med os. Idet at vi handler med det samme, kan vi give dig den højeste pris, når du sælger dit gamle guld, bl.a. fordi vi sparer udgifter til forsendelse og forsikring m.v.

 

Det er et grønt valg at sælge guld og dermed genbruge

Vælger du at sælge dit gamle guld til Sero Guld, er det ikke blot et godt valg for din økonomi. Det er også et godt valg for miljøet. Udvinding af guld har store miljømæssige konsekvenser for følsomme naturområder rundt omkring i verden. Omsmeltning af gammelt guld er en væsentlig bedre løsning for miljøet. Lad os spare naturen for denne unødvendige overlast, og i stedet genbruge de ressourcer vi nu engang allerede har udvundet. Derfor anbefaler vi dig, som nævnt, endnu engang til at sælge dit guld.

Se mere her om hvordan du nemt og sikkert sælger dit gamle guld eller læs mere om aktuelle guldpriser.

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser.
Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering

Se også: Salg af guld