Salg af guld - Sælg dit guld til Danmarks bedste priser

Salg af guld til den højeste pris

Få mere for dit guld end du tror

Mange mennesker har guldsmykker og andet gammelt guld liggende, uden at de kender værdien af det og dermed ved, hvad et evt. salg kan indbringe. Vi oplever ofte, at vi kan tilbyde en væsentlig højere pris end, hvad man lige går og tror.  

Værdien af dit gamle guld falder, så sælg det nu!

På grund af krisen og de store usikkerheder omkring verdens økonomiske udvikling, har guldprisen de seneste år været ekstrem høj i forhold til guldprisens historiske niveau. Da verdensøkonomien på det seneste har vist tegn på stabilisering, er guldpriserne så småt ved at falde igen, og vi tror dette fald fortsætter i den kommende tid. Dagens guldpris er dog stadig høj, og vi anbefaler derfor, at du sælger dit guld nu, for at få den højeste pris for det.  

Få en gratis vurdering af dit guld

Prisen på dit guld afhænger af guldets kvalitet, dvs. guldets karat, samt mængden, samt antallet af gram rent guld, dit smykke indeholder. Ofte er guldets renhed opgjort til 8 karat / 33,3% rent guld, 14 karat / 58,5 % rent guld, 18 karat / 75% rent guld, 21 karat / 87,5% rent guld, 21,6 karat / 90% rent guld, 22 karat / 91,6 % rent guld og 24 karat / 99,9% rent guld. Inden du beslutter dig for at sælge dit gamle guld til Sero Guld, laver vi naturligvis en grundig analyse og vurdering, hvor vi bl.a. måler guldets renhed og kvalitet. Vurderingen er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig, og det står dig selvfølgelig helt frit for, om du efterfølgende vil sælge dit guld. Salget gennemføres kun, når du er 100% tilfreds med prisen, og du kan derfor være helt tryg, når du henvender dig til Sero Guld.

Det er nemt, hurtigt og sikkert at sælge sit guld til Sero Guld

Vælger du at sælge dit guld til Sero Guld, ordner vi papirerne med det samme og afregningen sker straks med en bankoverførsel. Vi er naturligvis godkendt af myndighederne til at handle med guld og ædelmetaller, og vores handelsprocedure gør det bådenemt og sikkert for dig at handle med os. Idet at vi handler med det samme, kan vi give dig den højeste pris for salg af dit gamle guld, bl.a. fordi vi sparer udgifter til forsendelse og forsikring m.v.

Genbrug & salg af guld er et grønt valg

Vælger du at sælge dit gamle guld til Sero Guld, er det ikke blot et godt valg for din økonomi. Det er også et godt valg for miljøet. Udvinding af guld har store miljømæssige konsekvenser for følsomme naturområder rundt omkring i verden. Omsmeltning af gammelt guld er en væsentlig bedre løsning for miljøet. Lad os spare naturen for denne unødvendige overlast, og i stedet genbruge de ressourcer vi nu engang allerede har udvundet. Se mere her om hvordan du nemt og sikkert sælger dit gamle guld eller læs mere om aktuelle guldpriser.

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser

Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os her

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering