fbpx

SÆLG DIT GULD TIL DEN HØJESTE PRIS

Guldprisen sætter rekord

Guldpriserne er i øjeblikket på de højeste niveauer siden 2013. Derfor har du lige nu en gylden mulighed for at sælge guldbarrer til de højeste priser.

Hos Sero Guld opkøber vi guldbarrer til de højeste guld dagspriser, så kontakt os for en snak om at sælge guldbarrer, hvis du ligger inde med en guldbarre, som du gerne vil sælge for en yderst favorabel pris.

AKTUELLE GULDPRISER & SØLVPRISER

Ved større mængder gives en højere pris

Dagens PriserFinhed ‰Gram pris
8 karat333 ‰159.00 DKK
14 karat585 ‰279.00 DKK
18 karat750 ‰356.00 DKK
21 karat875 ‰413.00 DKK
21,6 karat900 ‰419.00 DKK
22 karat916 ‰428.00 DKK
24 karat999 ‰487.00 DKK
Guldbarre999,9 ‰501.00 DKK
 
Sølv – 3 tårnet830 ‰4.48 DKK
Sølv – sterling925 ‰5.08 DKK
Sølv – finsølv999 ‰6.25 DKK
Sølvbarre999,9 ‰6.50 DKK
Pletsølv20 kr/kg
 
Platin178.00 DKK
Palladium166.00 DKK

Beregn din pris

Beregn guld- eller sølvpris - Copy 1

  • Kontakt os

Vores kunder siger

Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

Sælg dit guld og få mere end du tror

Mange mennesker har guldsmykker og andet gammelt guld liggende, uden at de kender værdien af det og dermed ved, hvad det kan indbringe at sælge sit guld. Vi oplever ofte, at vi kan tilbyde en væsentlig højere pris ifm. at sælge guld, end hvad man lige går og tror.

 

Værdien af dit gamle guld falder, så sælg dit guld mens tid er

På grund af krisen og de store usikkerheder omkring verdens økonomiske udvikling, har guldprisen de seneste år været ekstrem høj i forhold til guldprisens historiske niveau. Da verdensøkonomien på det seneste har vist tegn på stabilisering, er guldpriserne så småt ved at falde igen, og vi tror dette fald fortsætter i den kommende tid. Dagens guldpris er dog stadig høj, og for at få den højeste pris for det, er vores anbefaling derfor: sælg dit guld nu!

Sælg gammelt guld til højeste dagspris

Står du og skal sælge gammelt guld, som ligger og fylder i skufferne, står Sero Guld klar til en professionel og gennemsigtig vurdering af dit gamle guld. Vi vurderer gratis og uforpligtende, og har i øvrigt prismatch, som sikrer dig den bedste pris på dit gamle guld.

Sådan sælger du dit gamle guld:

1) Vi vurderer dit gamle guld ved at syre teste guldet og finder karaten, hvorefter vi vejer guldet med en præcisionsvægt, for at være helt nøjagtig med vægten. Du er som kunde med under hele processen, og kan til enhver tid stille spørgsmål.

2) Vi giver dig et godt tilbud, og du får mulighed for at takke ja eller nej.

3) Takker du ja, får du pengene overført på din konto med det samme, så du kan se pengene på din konto mens du sidder hos os.

Har du ikke mulighed for at besøge os fysisk i butikken, er du velkommen til at sende dit guld til os. Du har mulighed for at sende gratis og forsikret til os. Vi vil derefter lave en analyse af dit guld (se ovenfor), og ringe dig op med et tilbud. Takker du ja, bliver pengene overført på din konto som en straks overførsel.

 

Vi køber alt slags guld, derfor er karaten og standen af guldet underordnet.  Det kan være gammelt guld, skrot guld eller nyt guld.

Hos Sero Guld er kunden altid i centrum, og vi lægger en dyd i en god handel.

Få en GRATIS vurdering af dit guld

Prisen på dit guld afhænger af guldets kvalitet, dvs. guldets karat, samt mængden, samt antallet af gram rent guld, dit smykke indeholder. Ofte er guldets renhed opgjort til 8 karat / 33,3% rent guld, 14 karat / 58,5 % rent guld, 18 karat / 75% rent guld, 21 karat / 87,5% rent guld, 21,6 karat / 90% rent guld, 22 karat / 91,6 % rent guld og 24 karat / 99,9% rent guld.

Inden du beslutter dig for at sælge dit gamle guld til Sero Guld, laver vi naturligvis en grundig analyse og vurdering, hvor vi bl.a. måler guldets renhed og kvalitet. Vurderingen er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig, og det står dig selvfølgelig helt frit for, om du efterfølgende vil sælge dit guld. Salget gennemføres kun, når du er 100% tilfreds med prisen, og du kan derfor være helt tryg, når du henvender dig til Sero Guld.

 

Det er nemt, hurtigt og sikkert at sælge sit guld til Sero Guld

Vælger du at sælge dit guld til Sero Guld, ordner vi papirerne med det samme og afregningen sker straks med en bankoverførsel. Vi er naturligvis godkendt af myndighederne til at handle med guld og ædelmetaller, og vores handelsprocedure gør det både nemt og sikkert for dig at handle med os. Idet at vi handler med det samme, kan vi give dig den højeste pris, når du sælger dit gamle guld, bl.a. fordi vi sparer udgifter til forsendelse og forsikring m.v.

 

Det er et grønt valg at sælge guld og dermed genbruge

Vælger du at sælge dit gamle guld til Sero Guld, er det ikke blot et godt valg for din økonomi. Det er også et godt valg for miljøet. Udvinding af guld har store miljømæssige konsekvenser for følsomme naturområder rundt omkring i verden. Omsmeltning af gammelt guld er en væsentlig bedre løsning for miljøet. Lad os spare naturen for denne unødvendige overlast, og i stedet genbruge de ressourcer vi nu engang allerede har udvundet. Derfor anbefaler vi dig, som nævnt, endnu engang til at sælge dit guld.

Se mere her om hvordan du nemt og sikkert sælger dit gamle guld eller læs mere om aktuelle guldpriser.

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser.
Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Salg af ædelmetaller

Får jeg en bedre grampris hvis jeg har en større mængde?

Vi vurderer hvor meget du har, og har du en stor nok mængde, får du en højere pris for dit guld, sølv, palladium og platin.

Får jeg mere for et ædelmetal i barform?

Ja, du får en pris, som er meget tæt på verdensmarkedsprisen ved salg af barrer.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 22255504.

Hvordan måles ædelmetallers vægt og renhed?

Vi vejer ædelmetallernes nøjagtige vægt med en høj præcisions vægt, som vejer ned til 2 decimaler, samt syre-tester ved behov. I de fleste tilfælde står der stempler i ædelmetallerne.

Vi gør ligeledes også brug af vores x-ray maskine, som giver et præcist indhold af ædelmetallets renhed. Du er derfor garanteret den helt nøjagtige vægt samt renhed hos os.

Hvordan foregår afregningen?

Ved salg af guld, sølv, palladium eller platin, overfører vi altid dine penge på din konto med det samme, som en straksoverførsel. Du kan derfor altid se dine penge på din konto inden du forlader os.

Du har også mulighed for at få dem kontant, dog max op til 8.000 kr.

Kan jeg få en bedre pris andre steder?

Sero Guld vil være de bedste på markedet med de bedste priser, finder du dog en bedre pris et andet sted, matcher vi det med glæde.

Du er derfor altid sikret den bedste pris hos os.

Kan jeg aflyse min aftale?

Har du lavet en aftale med os, er det vigtigt du ringer i god tid og aflyser din tid, så en anden kunde kan få glæde af tiden.

Ska jeg pudse mit sølv inden salget?

Nej, dette er ikke et krav, da det bliver smeltet om.

Levering og forsikring

Kan jeg sende mine ædelmetaller forsikret til jer?

Du kan trygt sende dine værdier til os. Vi betaler nemlig for fragten og værdisikrer den op til 500.000 kr.

Skulle pakken derfor forsvinde i posten, vil dine værdier være fuldt dækket.

Læs nærmer omkring forsendelse her: Send dit guld sølv til Sero Guld

Se også: Salg af guld