Sælg dit gamle sølv til den højeste dagspris - få et tilbud allerede i dag

Sælg dit gamle sølv til højeste pris

Har du gammelt sølv, sølvtøj eller sølvsmykker liggende, som du alligevel aldrig bruger?

Ved du hvor meget dit gamle sølv egentligt er værd?

Kunne du tænke dig at veksle dit gamle sølv til kontanter på en hurtig, nem og sikker måde?

Kan du svare ja til ovenstående anbefaler vi at du tager kontakt til Sero Guld, for at få en vurdering at dit gamle sølv. Ønsker du at sælge, køber vi altid gerne dit sølv til de højeste sølvpriser på markedet.  

Få en gratis vurdering

Sølv i sølvtøj og smykker er ofte blandet med andre metaller, og det er mængden af rent sølv (antal gram sølv), der afgør værdien af og dermed prisen på dit sølv. Typisk er der tale om finsølv (99,9 % rent sølv), sterling sølv (92,5% rent sølv), 3 tårnet sølv (83% rent sølv), samt 2 tårnet sølv og plet sølv. Dette fremgår typisk som stempler på sølvtøjet. Inden du beslutter dig for at sælge dit gamle sølv til Sero Guld, laver vi naturligvis en grundig analyse og vurdering, hvor vi bl.a. fastslår sølvets renhed og kvalitet. Vurderingen er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig, og det står dig selvfølgelig helt frit for, om du efterfølgende vil sælge dit sølv. Salget gennemføres kun, når du er 100% tilfreds med prisen, og du kan derfor være helt tryg, når du henvender dig til Sero Guld.  

Det er nemt, hurtigt og sikkert

Vælger du at sælge dit sølv til Sero Guld, ordner vi papirerne med det samme og afregningen sker straks med en straksoverførsel, så du kan se pengene på din konto inden du går fra vores kontor. Vi er naturligvis godkendt af myndighederne til at handle med sølv og ædelmetaller, og vores handelsprocedure gør det bådenemt og sikkert for dig at handle med os. Idet at vi handler med det samme, kan vi give dig den højeste pris for dit gamle sølv, bl.a. fordi vi sparer udgifter til forsendelse og forsikring m.v.  

Genbrug af sølv er et grønt valg

Vælger du at sælge dit gamle sølv til Sero Guld, er det ikke blot et godt valg for din økonomi. Det er også et godt valg for miljøet. Udvinding af sølv har store miljømæssige konsekvenser for følsomme naturområder rundt omkring i verden. Omsmeltning af gammelt sølv er en væsentlig bedre løsning for miljøet. Lad os spare naturen for denne unødvendige overlast, og i stedet genbruge de ressourcer vi nu engang allerede har udvundet. Se mere her om hvordan du nemt og sikkert sælger dit gamle sølv.

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser

Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os her

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering