fbpx

Investering i guld og sølv

Derfor skal du investere i guld og sølv

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal investere i guld– og sølvbarrer. En af grundene er den dårlige verdensøkonomi, som vi har nu og har haft i mange år. Krisen har været et af de store gennembrud for guld og sølv, og den har medvirket til en høj og stabil pris for guld og sølv. Verdensøkonomien er desværre ikke på toppen, og da det heller ikke ser lyst ud fremadrettet, er det en god ide at investere i fysiske guld- eller sølvbarrer. Ved investering i guld- eller sølvbarrer er dine penge sikret for mulig inflation og kriser, da mange lande har stor gæld. Det vil have stor betydning for priserne, som vil stige og forøge dine investeringer.

Cypern er et godt eksempel på, at dine penge aldrig er sikret i banker. Da Cypern blev ramt af krisen, tilbageholdte bankerne mange menneskers opsparinger osv. Derfor er det vigtigt at sprede sine investeringer og investere i fysisk ædelmetal, som aldrig vil kunne miste hele sin værdi.

Køb guld direkte på vores webshop

Guld og sølv har gennem hele historien altid været en sikker investeringsform og er fortsat en god investering i forhold til valutaer, som bliver ramt af værditab. Penge kan trykkes, hvorimod guld og sølv skal genvindes. Mange miner er lukket ned i dag, da der ikke genvindes nok guld og sølv, hvilket også vil have positiv betydning for guld- og sølvprisen.

Læs mere her om hvorfor det er en god idé at investere i guld.

Giv en unik og værdifuld gave

Mangler du en god gave, kunne en guld- eller sølvbarre være en oplagt ide. Denne gaveidé er anderledes end de traditionelle og har desuden en fast værdi uden fuldstændig værditab. Vælger man f.eks. at købe smykker, vil der som minimum være 60 % værditab i forhold til indholdet af guld og sølv. Disse 60 % er som regel moms, skat og arbejdsløn, som du ikke skal betale for ved køb af barrer.

Gaveideen passer til alle aldre og lejligheder, f.eks. bryllup, fødselsdag, dåb, konfirmation, studentergave osv.

Du kan også læse mere om salg af guld her.

 

Ønsker du at investere i en guld- eller sølvbarre, kan du ringe til os på 22 25 55 04 for yderligere informationer.

Guld- og sølvbarrer afhentes ved personligt fremmøde eller sendes som værdisikret post.

Vores kunder siger

Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser.
Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering