Send dit guld og sølv til os med posten - altid professionel service

Send dit guld og sølv

Send dit guld og sølv med posten

At sælge sit sølv eller guld ved at sende det med posten kræver, at man undersøger det firma, man skal sende det til, da det er en tillidssag. Det er vigtigt, at man får den korrekte vægt og pris for sine smykker og sølvtøj, selvom man ikke er personligt til stede.

Vi sikrer dig trygge rammer

Vi har i dag en del kunder, der har sendt smykker eller sølvtøj til os og de følt stor tryghed og tilfredshed. Også selvom de ikke har besøgt os personligt på vores kontor.

For mange af vores kunder har det været en stor hjælp, at de har haft denne mulighed, så de ikke behøvede at afsætte tid til at komme forbi, men kunne sende emnerne til os og få en lige så god behandling og pris.

Læs mere om salg af guld her.

Forsendelse

Vi anbefaler, at I pakker jeres smykker/sølvtøj godt ind, evt. med avis eller andet papir imellem. Når du har pakket det godt, anbefaler vi, at du taper pakken helt til. Så kan vi nemlig se, om pakken har været brudt op.

Du kan sende din pakke til os via Post Danmark. Hvis pakken har en høj værdi, anbefaler vi, at du sender den som værdipost.

Når vi modtager din pakke

Vi bekræfter, at pakken er modtaget, enten ved et telefonopkald eller en mail.

Efterfølgende sorterer vi dit guld og sølv efter lødighed (karat) og gennemfører tests. Når vi har testet det hele, får du selvfølgelig de bedste priser, og vi udregner en værdi.

Vi sender dig et afregningsbilag, hvor du kan se karat, vægt, priser og den totale pris.

Handlen vil ikke blive gennemført, før du har accepteret den.

Hvis du accepterer vores bud, får du overført pengene med det samme.