fbpx

SEND DIT GULD OG SØLV MED POSTEN

Guldprisen sætter rekord

Guldpriserne er i øjeblikket på de højeste niveauer siden 2013. Derfor har du lige nu en gylden mulighed for at sælge guldbarrer til de højeste priser i 7 år.

Hos Sero Guld opkøber vi guldbarrer til de højeste guld dagspriser, så kontakt os for en snak om at sælge guldbarrer, hvis du ligger inde med en guldbarre, som du gerne vil sælge for en yderst favorabel pris.

Vurdering og udbetaling i 4 trin:

Bestil nemt en forsikret forsendelse og udbetaling af dit guld, sølv eller andre værdier

l

1. Udfyld formularen

Udfyld formularen med de angivne informationer og husk at vedhæfte gode og retvisende billeder af dine værdier samt legitimation.

2. Send dit guld eller sølv gratis

Vi sender en gratis pakkelabel til dig som du modtager i din mail. Denne sætter du på pakken og den er her forsikret og adresseret til os.

3. Vurdering af værdier

Vi vurderer samme dag vi modtager pakken indholdets værdier og giver dig besked om, hvad vi kan tilbyde af kontant udbetaling for det. 

4. Straksoverførsel til din konto

Vi sætter værdien af dit indsendte guld, sølv eller andre værdigenstande til udbetaling og du har beløbet på din konto indenfor 30 min. efter din accept.

Vi har nu gjort det nemt og enkelt for vores kunder landet over og tilbyder denne gratis forsendelses metode, som er fuld forsikret. Så du kan trygt sende til os og lave en handel som du var hos os.  At sælge sit sølv eller guld ved at sende det med posten kræver, at man undersøger det firma, man skal sende det til, da det er en tillidssag. Det er vigtigt, at man får den korrekte vægt og pris for sine smykker og sølvtøj, selvom man ikke er personligt til stede.

Brug formularen herunder til at sende os værdigenstandene til vurdering

  Vedhæft billeder af dit guld her + kørekort el. pas


  Vores kunder siger

  Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

  Vi sikrer dig trygge rammer

  Vi har i dag en del kunder, der har sendt smykker eller sølvtøj til os og de følt stor tryghed og tilfredshed. Også selvom de ikke har besøgt os personligt på vores kontor.

  For mange af vores kunder har det været en stor hjælp, at de har haft denne mulighed, så de ikke behøvede at afsætte tid til at komme forbi, men kunne sende emnerne til os og få en lige så god behandling og pris.

  Læs mere om salg af guld her.

  Læs mere om salg af sølv her.

  Når vi modtager din pakke

  Vi bekræfter, at pakken er modtaget, enten ved et telefonopkald eller en mail.

  Efterfølgende sorterer vi dit guld og sølv efter lødighed (karat) og gennemfører tests. Når vi har testet det hele, får du selvfølgelig de bedste priser, og vi udregner en værdi.

  Vi sender dig et afregningsbilag, hvor du kan se karat, vægt, priser og den totale pris.

  Handlen vil ikke blive gennemført, før du har accepteret den.

  Hvis du accepterer vores bud, får du overført pengene med det samme.

  Forsendelse

  Vi anbefaler, at I pakker jeres smykker/sølvtøj godt ind, evt. med avis eller andet papir imellem. Når du har pakket det godt, anbefaler vi, at du taper pakken helt til. Så kan vi nemlig se, om pakken har været brudt op.

  Du kan sende din pakke til os via GLS, og vi anbefaler vi, at du sender den som værdipost.

  Beregn din pris

  Beregn guld- eller sølvpris - Copy 1

  • Kontakt os