fbpx

HØJESTE DAGSPRIS FOR SØLV

Sølvpriser – Højeste dagspris for sølv

Sølvprisen på verdensmarkedet har i disse år været historisk høj, og hos Sero Guld giver vi dig altid højeste dagspris for dit sølv. Dette kan vi gøre fordi vi driver vores forretning som vi gør, hvor vi bl.a. lægger stor vægt på tryghed, gennemsigtighed og personlig service. Det er altid og skal altid være en god og givtig oplevelse at handle med Sero Guld.

Du kan også se guldpriser her.

Prisen på sølv er faldende, så sælg det nu!

På grund af krisen og de store usikkerheder omkring verdens økonomiske udvikling, har sølvprisen de seneste år været ekstrem høj i forhold til sølvprisens historiske niveau. Fx er sølvprisen fra 2003 til 2013 steget med over 400%, dvs. hvor sølvprisen i 2003 lå på ca 4,7 USD / oz lå den således på over 24 USD / oz i starten af 2013.

Da verdensøkonomien på det seneste har vist tegn på stabilisering er sølvpriserne dog så småt ved at falde igen. Fra oktober 2012 og frem til midten af april 2013 er sølvprisen faldet ca 30%, ( fra ca. 34,8 USD / oz til 24 USD / oz) og vi tror dette fald fortsætter i den kommende tid. Dagens sølvpris er dog stadig høj, og vi anbefaler derfor at du sælger dit sølv nu for at få de bedste og højeste sølvpriser.

Hvad afhænger sølvprisen ellers af?

Den pris vi giver for dit sølv afhænger alene af det samlede sølvindhold (sølvets renhed), og det er således uden betydning om smykker eller andre genstande, og om disse evt. er gået itu. Typisk er der tale om finsølv (99,9 % rent sølv), sterling sølv (92,5% rent sølv), 3 tårnet sølv (83% rent sølv), samt 2 tårnet sølv og plet sølv. Dette fremgår typisk som stempler på sølvtøjet.

Alt sølv smeltes om og sælges videre, således at det igen kan anvendes til smykkeproduktion eller i industrien. Dette er både godt for miljøet og godt for din økonomi. Hos Sero sørges der altid for at kunden får de bedste sølvpriser.

Se mere her om hvordan du nemt og sikkert sælger dit gamle sølv.

AKTUELLE GULDPRISER & SØLVPRISER

Ved større mængder gives en højere pris

Dagens PriserFinhed ‰Gram pris
8 karat333 ‰159.00 DKK
14 karat585 ‰279.00 DKK
18 karat750 ‰356.00 DKK
21 karat875 ‰413.00 DKK
21,6 karat900 ‰419.00 DKK
22 karat916 ‰428.00 DKK
24 karat999 ‰487.00 DKK
Guldbarre999,9 ‰501.00 DKK
 
Sølv – 3 tårnet830 ‰4.48 DKK
Sølv – sterling925 ‰5.08 DKK
Sølv – finsølv999 ‰6.25 DKK
Sølvbarre999,9 ‰6.50 DKK
Pletsølv20 kr/kg
 
Platin178.00 DKK
Palladium166.00 DKK

Beregn din pris

Beregn guld- eller sølvpris - Copy 1

  • Kontakt os

Sølv købes til højest pris

Hos Sero Guld køber vi sølv til de bedste priser på markedet. Vi har butikslokale i København, Valby, og inviterer dig ind til en gratis vurdering og uforpligtende tilbud på dit sølv.

Er du langt fra København men ønsker at sælge dit sølv, kan det sendes ind til os gratis, nemt og forsikret. På vores hjemmeside finder du en overskuelig oversigt over hvordan du kan sende dit sølv ind til os:

> Læs mere og send dit sølv her

Når du har booket en tid til vurdering af dit sølv i vores butikslokale i Valby, København, møder du op med dit sølv.

Vi syre-tester dit sølv og finder den nøjagtige karat på det. Vi vejer herefter dit sølv med en præcisionsvægt for at få den helt korrekte vægt.

Herefter får du et uforpligtende tilbud på dit sølv, og hvis du takker ja til tilbuddet, får du overført pengene ind på din konto som en straks overførsel, og du kan derfor se pengene på din konto med det samme. Enkelt og nemt. Du er med under hele processen, og kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs, hvis du skulle blive i tvivl om noget.

Hvis du derimod vælger at sende dit sølv ind til os, foregår processen på samme måde som beskrevet ovenfor. Vi ringer herefter til dig og giver dit et tilbud, og overfører pengene til din konto indenfor 30 min.

Det er underordnet med standen og karaten af sølvet. Alt sølv købes, gammelt, nyt, brugt og slidt samt sterlingsølv, tretårnet sølv og to tårnet sølv (pletsølv).

Hos Sero Guld er du som kunde altid i centrum, og vi lægger en dyd i en god handel.

Vores kunder siger

Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser.
Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Salg af ædelmetaller

Får jeg en bedre grampris hvis jeg har en større mængde?

Vi vurderer hvor meget du har, og har du en stor nok mængde, får du en højere pris for dit guld, sølv, palladium og platin.

Får jeg mere for et ædelmetal i barform?

Ja, du får en pris, som er meget tæt på verdensmarkedsprisen ved salg af barrer.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 22255504.

Hvordan måles ædelmetallers vægt og renhed?

Vi vejer ædelmetallernes nøjagtige vægt med en høj præcisions vægt, som vejer ned til 2 decimaler, samt syre-tester ved behov. I de fleste tilfælde står der stempler i ædelmetallerne.

Vi gør ligeledes også brug af vores x-ray maskine, som giver et præcist indhold af ædelmetallets renhed. Du er derfor garanteret den helt nøjagtige vægt samt renhed hos os.

Hvordan foregår afregningen?

Ved salg af guld, sølv, palladium eller platin, overfører vi altid dine penge på din konto med det samme, som en straksoverførsel. Du kan derfor altid se dine penge på din konto inden du forlader os.

Du har også mulighed for at få dem kontant, dog max op til 8.000 kr.

Kan jeg få en bedre pris andre steder?

Sero Guld vil være de bedste på markedet med de bedste priser, finder du dog en bedre pris et andet sted, matcher vi det med glæde.

Du er derfor altid sikret den bedste pris hos os.

Kan jeg aflyse min aftale?

Har du lavet en aftale med os, er det vigtigt du ringer i god tid og aflyser din tid, så en anden kunde kan få glæde af tiden.

Ska jeg pudse mit sølv inden salget?

Nej, dette er ikke et krav, da det bliver smeltet om.

Levering og forsikring

Kan jeg sende mine ædelmetaller forsikret til jer?

Du kan trygt sende dine værdier til os. Vi betaler nemlig for fragten og værdisikrer den op til 500.000 kr.

Skulle pakken derfor forsvinde i posten, vil dine værdier være fuldt dækket.

Læs nærmer omkring forsendelse her: Send dit guld sølv til Sero Guld