Guldsmykker - Få vurderet dine smykker - Seroguld

Guldsmykker og deres betydning

Gennem historien har guldsmykker haft en fremtrædende rolle som statussymbol. Jo flere guldsmykker du ejede, jo bedre. Herhjemme er der tradition for at vielsesringene er af guld, gerne med indgraveringer. Herudover ses guld ikke i en så fremtrædende rolle som i andre dele af verden, eksempelvis tyrkiet. Ved tyrkiske bryllupper er der en tradition for at man i gave giver guld og penge. Guldet kan have form af guldsmykker, blandt andet guldarmbånd, guldhalskæder mm. Guld, og i særdeleshed guldsmykker er i det hele taget et bredt accepteret statussymbol, og bruges udover i Tyrkiet, meget i Indien. Mange ender derfor ofte med at ligge inde med adskillige guldsmykker, som har stor værdi.

Få vurderet dine guldsmykker

Er du blevet nysgerrig på hvor meget dine guldsmykker er værd, er du velkommen til at få en uforpligtende vurdering hos Sero Guld. Vi køber al slags guld, både dansk, tyrkisk, arabisk, pakistansk, indisk etc. Vi bor i Rødovre, og tager både imod besøg i butikken til en personlig vurdering, og guldsmykker sendt med posten.

Få en gratis vurdering

Kontakt os for en gratis vurdering. Hos os er du som kunde i centrum, uanset om du er privat, eller forhandler. Vi sørger for at du får en god oplevelse, og vi har ingen skjulte gebyrer.