fbpx

OM SERO GULD

Besøg os i vores butik i Valby

Virksomheden Sero Guld ligger i Valby, hvor vi i vores flotte butik tager imod vores kunder med diskretion og høj faglighed. Vi henvender os både til private og forhandlere, der vil sælge deres guld og sølv til fordelagtige guldpriser. Vi køber al slags guld, både dansk, tyrkisk, arabisk, pakistansk etc. Dansk guld er generelt 8 og 14 karat, mens mellemøstligt guld oftest er 21 og 22 karat. Dette gør, at guldet er meget blødere og har et højere guldindhold og dermed en større værdi.

Hos os er kunden i centrum.

Det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg under hele handelsprocessen. Vi prioriterer trygheden højt, da det er vigtigt for os, at vores kunder går fra os med et smil og en god oplevelse. Samtidig med at vi lægger stor vægt på trygheden, sørger vi for, at kunderne får de højeste guldpriser og sølvpriser, så de kan mærke, at de får den rigtig guldpris eller sølvpris for deres smykker.

Hos os giver vi kunderne den tid, de har brug for, så en kunde ikke føler sig stresset eller tvunget til at sælge. At tilbyde kunden en fuldt professionel service er essentielt for os.

Beregn din pris

Beregn guld- eller sølvpris - Copy 1

  • Kontakt os

Vores kunder siger

Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

At sælge dit guld til Sero Guld er et grønt valg.

Alt guld og sølv, vi opkøber, bliver smeltet og genbrugt til smykker og investeringsbarrer. Dette er et grønt valg, især fordi guld er et ædelmetal, som er svært at udvinde, og udvindingen har katastrofale følger for miljøet. Desuden skal der selvfølgelig tænkes på arbejdsforholdene i guldminerne rundt omkring i verden, hvor voksne og børn arbejder uden det rigtige udstyr og materialer og til en meget lav løn.

Ved salg af guld til os, kan du glæde dig over både at have truffet et grønt valg og samtidig fået en tilfredsstillende guldpris for dine smykker.

Vi støtter gode initiativer

Bevilling fra politiet

Vestegnens politi har givet os bevilling til handel med ædelmetaller, og vi er registreret hos Erhvervsstyrelsen. Det vil sige, at vi af politiet er godkendt til at handle med guld og er under politiets kontrol.

Dette har en stor betydning for vores kunder, da det gør, at kunderne trygt kan handle hos os.

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser.
Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering