fbpx

SALG AF GULD TIL DEN HØJESTE PRIS

Guldprisen sætter rekord

Guldpriserne er i øjeblikket på de højeste niveauer siden 2013. Derfor har du lige nu en gylden mulighed for at sælge guldbarrer til de højeste priser.

Hos Sero Guld opkøber vi guldbarrer til de højeste guld dagspriser, så kontakt os for en snak om at sælge guldbarrer, hvis du ligger inde med en guldbarre, som du gerne vil sælge for en yderst favorabel pris.

Når det kommer til salg af guld, er der en række ting, der afgør den pris, man i sidste ende får for det. For det første er det selvfølgelig, hvor meget guld, det drejer sig om, og så er det kvaliteten af guldet og dagsprisen på det internationale guldmarked, der har betydning for, hvor meget man på en given dag vil kunne få ved salg af guld.
Sero Guld sikrer sig at du som kunde altid bliver tilbudt markedets højeste priser på salg af guld. Vi følger den internationale prisudvikling og prisen, du får ved salg af guld, ændrer sig derfor dagligt i overensstemmelse med den.

Hvis du går med tanker om salg af guld, vil det være en fordel over en periode løbende at holde øje med prisudviklingen på verdensmarkedet, for at danne dig et indtryk af om pristendensen på guld generelt er på vej op, eller på vej ned. På denne måde er der større sandsynlighed for at man får solgt på et tidspunkt, hvor prisen på guld er på vej op.

Du kan se de aktuelle dagspriser på både guld og sølv i tabellen herunder. Tabellen viser priserne på 1 gram guld i forskellige karat. Du kan også bruge beregneren i højre side til at indtaste den mængde guld, og den karat, du vil se en pris på.

AKTUELLE GULDPRISER & SØLVPRISER

Ved større mængder gives en højere pris

Dagens PriserFinhed ‰Gram pris
8 karat333 ‰159.00 DKK
14 karat585 ‰279.00 DKK
18 karat750 ‰356.00 DKK
21 karat875 ‰413.00 DKK
21,6 karat900 ‰419.00 DKK
22 karat916 ‰428.00 DKK
24 karat999 ‰487.00 DKK
Guldbarre999,9 ‰501.00 DKK
 
Sølv – 3 tårnet830 ‰4.48 DKK
Sølv – sterling925 ‰5.08 DKK
Sølv – finsølv999 ‰6.25 DKK
Sølvbarre999,9 ‰6.50 DKK
Pletsølv20 kr/kg
 
Platin178.00 DKK
Palladium166.00 DKK

Beregn din pris

Beregn guld- eller sølvpris - Copy 1

  • Kontakt os

Vores kunder siger

Hos Sero Guld kan du trygt handle og være sikker på en god betjening, hver gang!

Prisen på guld er langsomt faldende, så sælg det i rette tid.

Usikkerhed vedrørende verdens økonomiske udvikling, har forårsaget at guldprisen de seneste år været særdeles høj, når man ser på det historiske niveau.

På det seneste har verdensøkonomien dog vist tegn henimod et mere stabilt niveau, og guldpriserne er langsomt ved at falde igen. Denne tendens tror vi kommer til at fortsætte i den kommende tid. Dette til trods er dagens guldpris stadig ganske høj historisk betragtet, og vores anbefaling vil derfor være at salg af guld i øjeblikket er en fornuftig beslutning, hvis man gerne vil have den højeste pris muligt for det.

Så ligger du inde med gamle guldsmykker eller lignende, der ikke er moderne længere, og som du aldrig bruger, så er det en god idé at få foretaget en vurdering af dets værdi med henblik på at sælge til os, på denne måde, får du meget mere ud af det, end hvis det ligger hjemme i skuffen og samler støv. Hos Sero Guld kommer vi tit ud for at folk bliver overraskede over den pris, vi kan tilbyde, mange gange er betragteligt højere end, hvad man regnede med.

Vi vurderer værdien af dit guld gratis

Prisen på dit guld afhænger som nævnt af mængden, dagsprisen og guldets kvalitet. Kvaliteten måles i karat, som er et udtryk for guldets renhed – det opgøres på denne måde:

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld

 Inden du tager beslutningen om at salg af guld foretager vi en detaljeret og grundig analyse, hvor guldets renhed og kvalitet bliver vurderet. Vurderingen er 100% gratis og uforpligtende, og efterfølgende er det selvfølgelig helt op til dig, om du vil sælge dit guld til os, eller ej, og vælger du ikke at sælge, ligger du om ikke andet inde med en viden om, hvad dit guld er værd.

En handel gennemføres kun, når du er fuldstændig tilfreds med den pris, du bliver tilbudt, og derfor kan du være helt tryg, når du henvender dig til Sero Guld med henblik på salg af guld.

 

Salg af guld hos Sero Guld er nemt og sikkert

Hvis du vælger at du gerne vil handle med os og sælge dit guld, så kan vi ordne alle nødvendige papirer med det samme og afregningen vil foregå på stedet med en straks overførsel via bank.

Sero Guld har naturligvis de nødvendige godkendelser fra myndighederne til lovligt at handle med guld og ædelmetaller, og den handelsprocedure, vi har gør det både nemt og sikkert for dig at handle med os.

Hvis vi handler på stedet, kan vi give dig den absolut højeste pris ved salg af guld, fordi vi derved sparer udgifter til bl.a. forsendelse, forsikring med videre.

 

Salg af guld og genbrug er et grønt valg

Hvis du vælger at beslutte dig for salg af guld, er det udover et godt valg for din privatøkonomi, også et godt valg for miljøet.

Det er det, fordi udvinding af guld har store miljømæssige konsekvenser for følsomme naturområder rundt omkring i verden. Det er derfor en markant bedre løsning for miljøet at omsmelte gammelt guld og genbruge det. Lad os derfor i stedet genbruge de ressourcer vi nu allerede har udvundet, og spare naturen for yderligere overlast.

Prisgaranti

Sero Guld har Danmarks bedste priser.
Finder du bedre priser på dit guld eller sølv, matcher vi prisen med glæde.

Kontakt os nu for en uforpligtende vurdering

Se også: Sælg guld