fbpx

Umicore sølvbarre 500g

4.082,94DKK

Vi køber tilbage til 1.980,23 DKK

Umicore Sølvbarre på 500g med en renhed på 999 promille (99,99%) fra Belgien.

Sølvbarren er forseglet med et certificeret sølvbar nummer i en plast lomme, så den er sikret imod at oxidere.

Bemærk, at investeringssølv er momspligtigt og at prisen er inklusiv moms.

2 på lager

Få indgraveret en tekst eller et billede efter eget ønske. Skriv nogle få ord eller upload et personligt billede herunder. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Pris: 8,00DKK pr. bogstav
DemoPris: 200,00DKK
Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 750 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Forseglet:

Sølvbarren er forseglet med et certificeret sølvbar nummer i en plast lomme, så den er sikret imod at oxidere.

Umicore:

Umicore er et stort anerkendt firma der blev opført i 1805 ved grænsen mellem Belgien og Tyskland, og handler idag med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. De er en af de førende raffinaderier, og er kendt for at bearbejde alle former for metaller til forskellige industrier.

Umicore har hjemland i Belgien og har datterselskaber rundt omkring i verden og er kendt for sine kvalitets gulbarrer, som leveres i alle størrelser. Alle barerne stemples med det anerkendte stempel Umicore, lødigheden, vægten i gram og et unikt bar nummer.

Umicore er LBMA godkendt og er et certificerede medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Koncernen holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Umicore, og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

LBMA godkendelse – En guldvejlednings mekanisme hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, der ikke stammer fra konflikt områder eller misbrug af menneskerettigheder.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

500g

Renhed

999 promille (99,9%)

Dimensioner

67,00 x 38,00 x 22,00 mm

Producent

Umicore