fbpx

Metalor sølvbarre 100g

1.054,94DKK

Metalor sølvbarre på 100g med en renhed på 999,0 promille (99,9%) fra Schweiz.

Sølvbarren er støbt med certificeret sølvbar nummer, som stemmer overens med tilhørende certifikat.

Bemærk, at investeringssølv er momspligtigt og at prisen er inklusiv moms.

4 på lager

Få indgraveret en tekst eller et billede efter eget ønske. Skriv nogle få ord eller upload et personligt billede herunder. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Pris: 8,00DKK pr. bogstav
DemoPris: 200,00DKK
Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 750 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Cast (Støbt):

Denne 100g Metalor sølvbar er støbt, hvilket betyder at den er støbt i Metalors barforme i rå form. Alle sølvbarrer er stemplet med hver deres sølvbar-nummer, som er registreret hos Metalor og er LBMA godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af sølvbarren.

Metalor:

Metalor er et stort anerkendt firma fra 1852, som oprindeligt stammer fra Schweiz, og handler med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. Metalor har hjemland i Schweiz, men har datterselskaber i 17 forskellige lande, herunder Thailand, Kina, Japan, Singapore, Peru, Syd Korea, Taiwan, Mexico, USA, Canada, Storbritannien, Holland, Italien, Spanien, Sverige og Frankrig.

Metalor er kendt for sine kvalitets guldbarrer og sølvbarrer, som leveres i alle størrelser rundt omkring i verden. Alle barrene stemples med det anerkendte stempel METALOR®, som blev indført tilbage i 2001.

I januar 2011 blev Metalor det fjerde certificerede medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Metalor holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Metalor, og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

LBMA godkendelse – En guldvejlednings mekanisme hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, der ikke stammer fra konflikt områder eller misbrug af menneskerettigheder.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

100g

Renhed

999 promille (99,9%)

Dimensioner

xx

Producent

Metalor