fbpx

Umicore guldbarre 1g

608,47DKK

Vi køber tilbage til 407,67 DKK

  • AntalPris pr. stk.
  • 3+595,88 DKK
  • 5+587,49 DKK
  • 10+579,10 DKK

Umicore Gulbarre på 1g med en renhed på 999,9promille (99,99%) fra Belgien.

Guldbarren er standset og forseglet med certificeret guldbar nummer, som stemmer overens med nummeret på baren.

Bemærk, at investeringsguld med en renhed over 900 promille er fritaget for moms iht. Momsloven § 73, stk. 1.

18 på lager

Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 750 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Wafer (stanset):

Denne Umicore guldbar er standset, hvilket betyder at den er forseglet og pakket ind i plastik og er i et kreditkort format. Alle guldbarre er stemplet med hver deres bar nummer, som er er registreret hos Umicore og er LBMA godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

Umicore:

Umicore er et stort anerkendt firma der blev opført i 1805 ved grænsen mellem Belgien og Tyskland, og handler idag med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. De er en af de førende raffinaderier, og er kendt for at bearbejde alle former for metaller til forskellige industrier.

Umicore har hjemland i Belgien og har datterselskaber rundt omkring i verden og er kendt for sine kvalitets gulbarrer, som leveres i alle størrelser. Alle barerne stemples med det anerkendte stempel Umicore, lødigheden, vægten i gram og et unikt bar nummer.

Umicore er LBMA godkendt og er et certificerede medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Koncernen holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Umicore, og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

LBMA godkendelse – En guldvejlednings mekanisme hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, der ikke stammer fra konflikt områder eller misbrug af menneskerettigheder.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

1 gram

Karat

24

Renhed

999,9 promille (99,99%)

Dimensioner

15mm x 8,50mm x 0,50mm

Producent

Umicore