fbpx

Umicore guldbarre 2,5g

1.718,19kr.

Vi køber tilbage til 1.285,21 DKK

  • AntalPris pr. stk.
  • 3+1.691,76 DKK
  • 5+1.678,54 DKK
  • 10+1.658,72 DKK

Umicore gulbarre på 2,5g med en renhed på 999,9promille (99,99%) fra Belgien.

Guldbarren er udstanset og forseglet med et certificeret unikt nummer, som stemmer overens med nummeret på barren.

Bemærk, at investeringsguld med en renhed over 900 promille er fritaget for moms iht. Momsloven § 73, stk. 1.

4 på lager

Få indgraveret en tekst eller et billede efter eget ønske. Skriv nogle få ord eller upload et personligt billede herunder. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Pris: 12,00kr. pr. bogstav
DemoPris: 400,00kr.
Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

100% forsikret forsendelse

Z

Gratis fragt v. køb over 5.000 kr.

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 950 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Wafer (stanset):

Denne Umicore 2,5g guldbarre er udstanset og forseglet i plastikemballage i kreditkortformat. Alle guldbarrer er stemplet med unikke numre, som er er registreret hos Umicore og er LBMA godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

Umicore:

Umicore er et stort anerkendt firma der blev opført i 1805 ved grænsen mellem Belgien og Tyskland, og handler idag med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. De er en af de førende raffinaderier, og er kendt for at bearbejde alle former for metaller til forskellige industrier.

Umicore har hjemland i Belgien og har datterselskaber rundt omkring i verden og er kendt for sine kvalitets gulbarrer, som leveres i alle størrelser. Alle barrerne stemples med det anerkendte stempel Umicore, lødigheden, vægten i gram og et unikt guldbarre-nummer.

Umicore er LBMA godkendt og er et certificeret medlem af det ansvarlige smykkeråd, som har bestået en revision, hvor der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Koncernen holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Umicore, og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

LBMA godkendelse – En guldvejlednings mekanisme hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, der ikke stammer fra konfliktområder eller misbrug af menneskerettigheder.

Få hjælp

Ud over Umicore 2,5g guldbarrer tilbyder vi et fint udvalg af guldbarrer fra rundt omkring i verden. Vi garanterer altid kvalitet hos Sero Guld, og står gerne til rådighed og vejleder gerne ved spørgsmål.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

2,5 gram

Karat

24

Renhed

999,9 promille (99,99%)

Dimensioner

24mm x 14mm x 0,5mm

Producent

Umicore