fbpx

Metalor Guldbarre 50g

21.947,74DKK

Vi køber tilbage til 20.082,18 DKK

  • AntalPris pr. stk.
  • 3+21.920,02 DKK
  • 5+21.888,98 DKK
  • 10+21.847,61 DKK

Metalor Gulbarrer på 50 g med en renhed på 999,9 promille (99,99%) fra Schweiz.

Guldbarren er standset og forseglet med et certificeret guldbar-nummer, som stemmer overens med nummeret på baren.

Bemærk, at investeringsguld med en renhed over 900 promille er fritaget for moms iht. Momsloven § 73, stk. 1.

Tilgængelig på restordre

Book en konsultation
Z

Dansk webshop – Dansk Lager – Dansk Support

Z

Prisgaranti

Z

Professionel  guldforhandler

Z

Verificeret af LBMA-godkendt samarbejdspartnere

Z

Godkendt af politiet

Z

E-mærket

Z

Mere end 750 glade kunder på TrustPilot

Z

Alle lagervarer kan afhentes i Valby

Wafer (standset):

Denne Metalor guldbar er standset, hvilket betyder at den er forseglet og pakket ind i plastik og er i et kreditkort format. Alle guldbarrer er stemplet med hver deres guld-bar nummer, som er registreret hos Metalor og er LBMA godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

Metalor:

Metalor er et stort anerkendt firma fra 1852, som oprindeligt stammer fra Schweiz, og handler med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. Metalor har hjemland i Schweiz, men har datterselskaber i 17 forskellige lande, herunder Thailand, Kina, Japan, Singapore, Peru, Syd Korea, Taiwan, Mexico, USA, Canada, Storbritannien, Holland, Italien, Spanien, Sverige og Frankrig.

Metalor er kendt for sine kvalitets guldbarrer, som leveres i alle størrelser rundt omkring i verden. Alle barrene stemples med det anerkendte stempel METALOR®, som blev indført tilbage i 2001.

I januar 2011 blev Metalor det fjerde certificerede medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der gives et bevis for ansvarlig forretningspraksis og dets forpligtelse til at drive sin forretning.

Metalor holder stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter enhver form for terror eller kriminelle handlinger, eller som finansierer kriminelle aktiviteter eller terrorgrupper.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Metalor, og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

Book en konsultation

Yderligere information

Vægt

50 gram

Karat

24

Renhed

999,9 promille (99,99%)

Producent

Metalor