Vi kan hos Sero guld komme med den glædelige nyhed, at vi har udvidet vores produktudvalg og er klar til at lancere guldbarrer, sølvbarrer, platinbarrer og palladiumbarrer fra Umicore.

Vores samarbejde bygger på Umicores spændende udvalg, der rummer guldbarrer fra 1 gram og helt op til 12,5 kilo. Udvalget af sølvbarrer går fra 10 gram og helt op til 15 kilo, hvilket er interessant, hvis man ønsker at investere stort i sølv.

Barrerne kan fås stanset eller støbt.

Wafer (stanset):

Denne Umicore-guldbarre er stanset, hvilket betyder, at den er forseglet, pakket ind i plastik og i kreditkortformat. Alle guldbarrer er stemplet med et unikt nummer, som er registreret hos Metalor og LBMA-godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

Cast (støbt):

Denne Umicore-guldbarre er støbt i Umicores barreforme i rå form. Alle guldbarrer er stemplet med et unikt nummer, som er registreret hos Umicore og LBMA-godkendt. Disse numre relaterer sig til produktionen og oprindelsen af guldbarren.

 

Lidt om Umicore

Umicore er et stort anerkendt firma, der i 1805 blev stiftet ved grænsen mellem Belgien og Tyskland. I dag handler firmaet med ædelmetaller som guld, sølv, palladium, rhodium og platin. Umicore er en af de førende i branchen og kendt for at bearbejde alle former for metaller til forskellige industrier.

Umicore har hjemme i Belgien og har datterselskaber rundt omkring i verden. Firmaet er kendt for sine kvalitetsguldbarrer, som leveres i alle størrelser. Alle barrer stemples med det anerkendte stempel Umicore, lødigheden, vægten i gram og et unikt barrenummer.

Umicore er LBMA-godkendt og certificeret medlem af det ansvarlige smykkeråd, som bestod en revision, der giver bevis for ansvarlig forretningspraksis.

Koncernen tager stærkt afstand fra samarbejde med forretninger, som støtter eller finansierer terror eller kriminelle handlinger.

Vi er stolte af at kunne samarbejde med Umicore og tilbyde vores kunder kvalitetsbarrer fra et godt, troværdigt og etisk rigtigt håndværk.

LBMA-godkendelse: En guldvejledningsmekanisme, hvorigennem guldproducenter kan demonstrere, at deres guld er udvundet på en måde, så det ikke stammer fra konfliktområder eller overtrædelse af menneskerettigheder.