Verdensøkonomien oplever i dag en del udfordring, hvorved nye tendenser dannes. I takt med at verdensøkonomien i mange år har været drevet af negative renter er påvirkningen på populationen kommet til kende ved negative rente på privates indlånskontoer.
Denne udvikling har sat en del tanker og overvejelser i gang hos populationen, hvor mange nu søger henimod alternativ investering for at værdisikre deres formue. Hvilket selvfølgelige er en vigtig overvejelse, da det typisk er hårdt tjente opsparinger der er udsat.

Efterspørgslen ændres ved negativ indlånsrente
Ændringen gør at vi oplever en stigende efterspørgsel på ædelmetaller og ser, at mange kunder søger henimod alternative investeringer som guldbarre, sølvbarre, platinbarre eller palladiumbarre for at værdisikre deres formue. Tendensen er primært drevet af den globale usikkerhed i økonomien, som skaber utryghed hos mange og derfor søger ind investering i guldbarre, sølvbarre, platinbarre eller palladiumbarre. Dertil er det vært at nævne vores kunders frustrationer af de nu skal til at betale bankerne penge for, at have deres penge stående på deres indlånskonto.
Citat fra en kunde, ”Er tosset over at bankerne nu skal have penge for at have mine hårdt tjente opsparinger stående for, at de selv kan skabe abnorme overskud hvert år”.
Flere tænker ikke over hvad der ren faktisk sker med vores pengesystem og hvordan købekraften mindskes fra år til år, fordi der bliver trykket penge som aldrig før. Her er alternativ investering som guld, sølv, platin og palladium, en god måde at bibeholde sin købekraft.

Grunde til at flytte midler over i ædelmetaller

precious metals bars


Investeres der i guldbarre, sølvbarre, platinbarre eller palladiumbarre er det vigtigt at overveje disse faktorer:
– Har man en lang- eller kortsigtet investeringshorisont.
– Invester man for at opnå et afkast eller for at værdisikre sin formue.
– Investeringens størrelse og økonomisk råderum.
– Fordelingen og kombinationen af barrer.
– Handel med en professionelle virksomhed, hvor der medfølger en faktura.
Især de sidste punkt er vigtigt, at overveje, da din faktura er din sikkerhed for ægtigheden af din guldbar, sølvbar, platinbar eller palladiumbar, da fakturaen typisk indebærer hver bars unikke serienummer.
Kombination af den globale usikkerhed og en negativ indlånsrente har medført, at udbuddet i guld ikke kunne imødekomme den stigende efterspørgsel. Dette viser endnu engang, at tilliden til guldbarre, sølvbarre, platinbarre og palladiumbarre er stigende.
Går du og overvejer at investere i ædelmetaller, som guldbarre, sølvbarre, platinbarre eller palladiumbarre, så kan du læse nærmere her i linket: https://seroguld.dk/investering-guld-og-soelv/hvorfor-investere-i-guld/.